Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. ledna 2017 19:54
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Justin Bieber považuje The Weekndovu hudbu za slabou. Může za to Selena?

HUDBA
Uložit Uložené

Justina se zeptali na otázku ohledně tvorby The Weeknda a ten odpověděl: „That shit's wack.“

Kanadský zpěvák Justin Bieber kdysi chodil se Selenou Gomez, ale dnes už je to úplně jinak a na jeho někdejší pozici ho pravděpodobně vystřídal krajan The Weeknd. Od té doby, co svět obletěly fotografie, na nichž k sobě mají blízko, diskutuje se o tom, jak to mezi nimi opravdu je. Do této diskuse se samozřejmě zapojil i Biebs tvrdící, že podle něj Selena jen využívá Abela k tomu, aby si získala popularitu. Jak tomu opravdu je, nevíme, avšak Justin opět přilil trochu benzínu do ohně, když na adresu The Weeknda vyslovil pár ne zrovna lichotivých slov.

V nočních hodinách zastavili autora skladby Love Yourself na ulici reportéři z TMZ a přesně věděli, na co se ho chtějí zeptat. Padla otázka, zda dokáže poslouchat píseň z Abelovy dílny, na což Justin reagoval: „Hell no.“ V zápětí dodal ještě pár jasných slov: „That shit's wack.“ Kanaďané tedy nejlepšími přáteli asi nebudou. Je více než možné, že na JBho názoru má jistý podíl i Selena, protože dříve by něco podobného o Abelovi pravděpodobně neřekl. Uvidíme, jestli se ona nebo The Weeknd rozhodnou nějak odpovědět.

Domů
Sdílet
Diskuse