Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. února 2017 11:18
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Zapomeň na Tinder. Aplikace Hater ti najde dokonalého partnera na základě toho, co oba nesnášíte

TECH
Uložit Uložené

Seznamovací aplikace už potřebovaly nový impulz.

Už to bude několik let, kdy se veřejnosti poprvé představila aplikace Tinder a umožnila lidem po celém světě seznamovat se se svými potenciálními partnery. V Tinderu stačí procházet přes seznamy lidí v tvém okolí a označovat, zda se ti líbí, nebo nelíbí, jenže takové otřepané způsoby hledání zajímavých osob již Brendana Alpera omrzely. I když Brendan přiznává, že na začátku to byla jen vtipná myšlenka a parodie na Tinder, v průběhu několika měsíců se z ní vyklubal fungující projekt a na trh se dostane již 8. února. Aktuálně si ji mohou vyzkoušet uživatelé s operačním systémem iOS v beta verzi a zanedlouho by se měli dočkat i uživatelé s Androidem, takže se můžeš těšit na zcela nový zážitek.

Zapomeň na Tinder. Aplikace Hater ti najde dokonalého partnera na základě toho, co oba nesnášíte
Zdroj: Hater

Aplikace funguje na základě toho, že uživatelé u konkrétních témat označují, zda se jim téma líbí, nebo ne. Na výběr jsou hned čtyři možnosti, protože potažení nahoru znamená, že téma milují, potažení dolů, že ji nesnášejí, pohybem vlevo se jim jen nelíbí a vpravo zase líbí. Algoritmus pak prostřednictvím nasbíraných informací sdruží lidi s podobnými tématy, která jednoduše nesnášejí, do jedné skupiny a umožní jim zahájit konverzaci. Na začátku by se v aplikaci mělo nacházet zhruba 2 000 témat, avšak postupem času si jednotlivá témata budou moci vytvářet samotní uživatelé, a tak třeba najdeš svou novou lásku díky tomu, že oba nesnášíte Refresher. 

All that glitters is not golden showers...

Fotka zveřejněná uživatelem Hater (@lovethroughhate),


 

Domů
Sdílet
Diskuse