Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2017 14:27
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Navštivte Zapovězený les z Harryho Pottera! V Londýně vyroste atrakce s Hagridem, Aragogem a dalšími potvorami

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Náhled na natáčení jedné z nejmilovanějších ság se právě rozrůstá o neoblíbenou destinaci Rona Weasleyho.

Warner Bros. studio nabízí v Londýně jedinečnou ukázku dokonalého britského umění. Detailně propracované scény, vystavené kostýmy, rekvizity, počítačové technologie a lidský talent. My jsme vám ve dvou článcích (zde a zde) ukázali, jak to na tomto kouzelném místě pro fanoušky Harryho Pottera vypadá, no a dnes tu pro vás máme další skvělou zprávu. V případě, že jste tuto tour ještě neabsolvovali, Warner Bros. má pro vás další důvod to změnit. Atrakce se zpřístupní 31. března 2017. Co v ní najdeme?

Inu, nebude toho zase až tak mnoho. Spíše půjde o pěkný doplněk k již tak bohaté tour o natáčení milované ságy. Těšit se však můžeme na 19 obrovských stromů, známé postavičky z filmů v životní velikost, různé speciální efekty a možných drobných překvapení, které vám v článku neprozradíme. Tuto návštěvu by však možná chtěli vynechat arachnofobici jako Ron, protože se setkáme s lucernami v rukou i s Aragogem a jeho rodinkou. Nohy krále pavouků budou přitom dlouhé přes 5 a půl metru. Celá procházka lesem bude zaměřena na atmosférické poznávání různých příšer, postav a kostýmů a pozadí speciálních efektů a technik, jaké používali i filmaři při natáčení.

PS: Ano, bude tam i hipogryf Klofan.

Domů
Sdílet
Diskuse