Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2017 16:21
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Jsi kreativní umělec, návrhář nebo šperkař? Přijď svou tvorbu ukázat tisícům návštěvníkům na Prague Design Week!

REFRESHER
Uložit Uložené

Prague Design Week 2017 hledá kreativní designéry, studia a návrháře.

Prague Design Week letos čeká už čtvrtý ročník, a pokud se řadíš mezi nadaného a kreativního člověka, který studuje design, designuje, vyrábí šperky, navrhuje oblečení nebo ilustruje či kreslí, máš možnost dostat prostor v Tančícím domě před zraky tisíců návštěvníků. V případě, že jsi schopen poodhalit proces výroby/tvorby svého umění, tím líp! 

Pražský týden designu se uskuteční od 10. do 16. dubna právě v Tančícím domě. Příležitost vystavit svou tvorbu má v podstatě každý, stačí se jen do 12. února přihlásit prostřednictvím online formuláře a pak jen doufat, že se tvé tvorba bude zamlouvat zkušeným kurátorům. Pak už se jen můžeš těšit, že se tvůj um bude vyjímat na jednom ze čtyř pater u Vltavy.

Krom toho, že lidi ocení tvou zručnost, kreativitu nebo nápaditost, budou si moci předměty tvé výstavy i zakoupit. To je však jen příjemným doplňkem k jinak hlavnímu cíli – ukázat design jako kreativní disciplínu, nikoliv jen jako finální výrobek. Proto bude super, pokud návštěvníkům ukážeš, jak tvoříš, protože to je přeci mnohem zajímavější, než jen hodnotit výsledné dílo!

Přihlášky běží už jen několik dní, a tak si doporučujeme pospíšit.

Jsi kreativní umělec, návrhář nebo šperkař? Přijď svou tvorbu ukázat tisícům návštěvníkům na Prague Design Week!
Zpět
Sdílet
Diskuse