Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2017 14:27
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Na Kubě otevřou první moderní pětihvězdičkový hotel. Nacházet se bude přímo v srdci Havany

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jeho název zní Gran Hotel Kempinski Manzana La Habana.

Vztahy mezi Spojenými státy americkými a Kubou se v posledních letech začaly po desetiletích napětí uvolňovat a s nimi přišel i zvýšený zájem o poznávání této ostrovní země. Desítky tisíc Američanů zjistily, že by se rády procházely po ulicích historické Havany, ale nechtěly by přitom ztratit komfort luxusního hotelu, což rychle pochopila evropská skupina Kempinski a rozhodla se na Kubě zainvestovat. Předběhla tak své americké konkurenty, kteří na Kubě nemohou stavět, a v srdci Havany již zanedlouho otevře nový 5hvězdičkový hotel s názvem Gran Hotel Kempinski Manzana La Habana. 

 

Slavnostní otevření hotelu nacházejícího se v historické budově Manzana de Gómez proběhne v roce 2017 a půjde o výjimečnou událost, protože společnost Kempinski označila svůj nový hotel za první moderní pětihvězdičkový hotel na celé Kubě i přesto, že v Havaně se nachází několik pětihvězdičkových konkurentů, kteří zřejmě nesplňují podmínky moderního luxusního hotelu. Kubánský hotel Kempinski bude svým návštěvníkům poskytovat 246 pokojů a k dispozici budou mít všechny prémiové služby ve třech restauracích, vlastních lázních či v bazénu na střeše. Návštěvníky jistě potěší i bezplatné Wi-Fi připojení, které dlouho nebylo na Kubě standardní službou, protože místní internet nebyl na dostatečně vysoké úrovni.

Domů
Sdílet
Diskuse