Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2017 12:54
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Adele přelomila svoji cenu Grammy vejpůl, aby se rozdělila s Beyoncé. Americká zpěvačka si ji dle ní zasloužila mnohem víc

HUDBA GRAMMY
Uložit Uložené

Adele věřila, že Beyoncé měla letos vyhrát namísto ní.

Britská zpěvačka možná ani nečekala, že bude domů z předávání cen Grammy odcházet rovnou s pěti oceněními, jenže i přes dominantní tažení jí z jedné ceny zůstala pouze polovina. Adele v rámci svých pěti vítězství získala i první místo v kategorii nejlepší album za svůj počin s názvem 25, avšak během své děkovné řeči vzala sošku Grammy a jednoduše ji zlomila na polovinu, protože se jí to nezdálo docela fér.

Adele totiž věřila, že cenu za nejlepší album si domů odnese Beyoncé se svou deskou Lemonade a britská zpěvačka přiznala, že za Beyoncé hlasovala a podporovala ji natolik, že vítězství jí samotné ji pořádně zaskočilo. Adele se na adresu Beyoncé vyjadřovala jen v superlativech, rozpovídala se o tom, jak její skladby neodmyslitelně patří k jejímu životu a životům kamarádů a na závěr poslala do pléna výmluvné řečnickou otázku: „Kdy by měla Beyoncé vyhrát cenu za nejlepší album, když ne teď?“ Americkou zpěvačku čin Adele dojal až k slzám a dokážeme si představit, jak se tyto hudební legendy přivítaly v zákulisí.


Domů
Sdílet
Diskuse