Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. února 2017 19:58
Čas čtení 0:00
Daniel Michalík

Pokračování Avatara bude rodinnou ságou epických rozměrů, kdy se překoná i samotný režisér Cameron

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Velkolepější efekty a detailnější poznání Pandory. Už ať jsme v kině.

Cameronův Avatar je nejvýdělečnější filmem vůbec, což dokazuje téměř 2,8 miliardy dolarů na jeho kontě. Na pokračování již všichni netrpělivě čekáme a po několika odkladech se následující čtyři snímky začnou brzy natáčet. Herec Sam Worthington, který si v originále zahrál hlavní postavu, se o sequelech rozpovídal o něco více a divákům přiblížil budoucnost Pandory zatím sepsanou pouze ve scénáři. Podle informací půjde do tuhého již toto léto, konkrétně v měsíci srpnu, kdy začne souběžné natáčení všech čtyř projektů najednou. James Cameron si zřejmě dával se scénářem načas.
 
Sam dodal, že se v ději posuneme o osm let dopředu, kdy má jeho postava (Jake) vlastní rodinu a příběh samotný se posune směrem, o jakém se nám ani nesnilo. Svět Pandory se pochopitelně rozroste a celé se to bude točit kolem slova rodina. Avatar Jake bude stále poznávat tajemství přírody, jakoby byl v kůži malého dítěte, avšak díky dlouhému pobytu na planetě mu nebezpečné okolí nebude dělat až takový problém. Není divu, že se po náročné preprodukci cítí Cameron jako utržený ze řetězu. Více informací naleznete v tomto vlákně.

Pokračování Avatara bude rodinnou ságou epických rozměrů, kdy se překoná i samotný režisér Cameron
Zdroj: 20th Century Fox
Domů
Sdílet
Diskuse