Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. února 2017 20:01
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Separ, Dame, Kali a Majself jsou součástí obrovské spolupráce na Plexově skladbě Pomoc, která ležela rok v šuplíku

HUDBA
Uložit Uložené

Druhý singl z chystaného alba Noční můry přináší i množství hostů a lyric video.

Rok 2017 nám přinese množství slovenských rapových počinů a mezi nimi i dva ze stáje Neni Problem, přičemž o jeden se postará Majself a o ten druhý zase Plexo. Oba se rapu už nějaký ten rok věnují a mají za sebou i pár projektů, takže zhruba víme, co můžeme očekávat. Druhý jmenovaný dnes zároveň představuje další singl ze svého alba, který bude nést titul Nočné Mory a mezi fanoušky by se měl dostat přibližně v květnu.

Novinka dostává název Pomoc a kromě samotného autora se na ní objevují i kluci z DMS, Majself a Kali, což pro nás samozřejmě není překvapením, protože všichni tito interpreti už mají pár společných věcí za sebou. Zajímavostí je, že skladba vznikla už před pár dlouhými měsíci a původně měla vyjít jako singl v loňském roce bez Kaliho, avšak nakonec dostáváme verzi plnou hostů a až nyní. Co se týče hudební produkce, o tu se postaral dvorní Mugis a vy si nyní můžete vychutnat výsledek.

Domů
Sdílet
Diskuse