Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. února 2017 18:00
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Se scénářem pro Deadpool 2 pomáhá tvůrce netflixáckeho Daredevila. X-Force zase napíše akční megaloman

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Svět X-Men se obohatil o mnohé tváře, primárně na tvůrčích pozicích.

Svět X-Men konečně ožívá. Blíží se natáčení nové týmovky z hlavní série, o níž se spekuluje, že půjde o zpracování Phoenix ságy s Jean Grey. V posledních dnech se mluví také o tom, že by se režie a scénáře kompletně mohl ujmout Simon Kinberg, jehož již z našich článků velmi dobře znáte. To však není všechno. Máme potvrzeno, že na scénáři pro Deadpool 2 pracuje Drew Goddard! Náš miláček, zodpovědný za scénář pro Scottovo Marťana, seriálového Daredevila, World Warz Z či Cloverfield, bude pomáhat na scénáři společně s Ryanem Reynoldsem. V jádru ho však stále tvoří ti praví hrdinové - Rhett Reese a Paul Wernicke, autoři jedničky. Celkově tak na Deadpoolovi pracují 4 lidé plus režisér, stále se však obáváme výsledku. Nakonec, scénář pro jedničku vznikal dohromady 7 let (šlo zejména o úpravy) a hlavně na scenáristy ani režiséra nikdo netlačil. Od Deadpoola si Fox prostě nic neslibovalo, ale očividně to byl velký hit, a tak se bude na příchod druhé části do kin tlačit jak to jen půjde. Na todoplatil i John Wick 2, ale o tom vám více řekneme v blížící se recenzi.

Dnešní novinku završíme další pozitivní zprávou. X-Force, brutálnější týmovku mutantů tvořenou antihrdiny napíše Joe Carnahan, po kterém je v Hollywoodu v posledních měsících slušná poptávka. Kromě produkčních povinností ho čeká režírování remaku The Raid, jako i scénáře pro filmový Uncharted (natočí ho Shawn Levy), akční thriller Five Against a Bullet a také nemůžeme zapomenout na Bad Boys for Life, které kromě scénáře i režíruje. K tomu všemu můžeme tedy připočítat i X-Force. Zdá se, že mutantům svítá na lepší časy.

Se scénářem pro Deadpool 2 pomáhá tvůrce netflixáckeho Daredevila. X-Force zase napíše akční megaloman
Zdroj: Marvel
Domů
Sdílet
Diskuse