Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. února 2017 17:26
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Moře u Filipín vyplavilo mysteriózního chlupatého tvora. Přirovnávají ho k Falcovi z Nekonečného příběhu, ale pravda je někde jinde

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zřejmě by mělo jít o rozkládající se tělo mrtvé ryby.

Nedávno se v oblasti u Filipín objevilo silné zemětřesení a způsobilo zřejmě i to, že na pobřeží ostrovů se začali objevovat různí tvorové a organické masy, ať už mrtvé, nebo živé. Na pláži ve městě Cagdainao před několika hodinami místní obyvatelé objevili tvora (nebo to, co z něj zbylo), jakého bys při pohodovém plavání v moři určitě potkat nechtěl. Nejenže byl obrovský, ale ještě ho i pokrývaly jakési dlouhé chlupy. Většina z nás by se k tajemnému tvoru nechtěla ani přiblížit, jenže Filipínci byli natolik zvědaví, že jeden z nich si dokonce na pomoc vzal mačetu a rozhodl se masu prozkoumat.

Po zveřejnění fotografií a videí na internetu se uživatelé sociálních sítí začali předbíhat v tom, o jakého tvora by mohlo jít a jedním z nejvtipnějších nápadů byl ten, který vzdával hold létajícímu psovi Falco z filmu Nekonečný příběh, který už očividně dolétal. Na druhou stranu, místní odborníci se po zhlédnutí fotografií shodli, že s největší pravděpodobností by mělo jít o kus těla mrtvé velryby, takže žádné podmořské strašidlo ještě na pobřeží nezabloudilo. Filipínci i přesto pokračovali v aktivním průzkumu toho, co se na pláži objevilo a na následujících fotografiích možná objevíš něco, co tuto záhadu vyřeší.

Domů
Sdílet
Diskuse