Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. února 2017 23:41
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Partneři modelek: Seznamte se s muži, kteří si získali srdce krásek jako Emily Ratajkowski, Irina Shayk či Doutzen Kroes

Uložit Uložené

Hudebníci, herci, podnikatelé. Následující muži okouzlili nejkrásnější ženy světa.

Minulý měsíc jsme vám přinesli článek o partnerech modelek z Victoria's Secret. Články o fešandách reprezentujících oblíbenou značku spodního prádla na sebe vždy přitáhnou pozornost a ani tentokrát tomu nebylo jinak. Dnes si posvítíme na další muže, kteří si získali srdce nejkrásnějších žen světa. Nebudou to však jen krásky z VS, podíváme se i na jiné světové topmodelky a jejich polovičky.
 
Modelky mají opravdu hektický život a skloubit práci se soukromím musí být pořádně náročné. Přesto mnohé z nich vychovávají své děti a mohou se pochlubit dlouholetými vztahy. V dnešním článku se dozvíte, kdo jsou partneři krásek jako Emily Ratajkowski, Irina Shayk nebo Doutzen Kroes. Nebudeme už dále zdržovat, pojďme na to.


Sunnery James (Doutzen Kroes)

Nizozemskou topmodelku Douzen Kroes snad ani není třeba představovat. Všichni ji známe jako andílka z Victoria's Secret z dob, kdy značku reprezentovaly spolu s Adrianou Limou krásky jako například Miranda Kerr nebo Lindsay Ellingston. Doutzen však nezavěsila svou modelingovou kariéru na hřebík, stále je aktivní. Od roku 2010 je vdaná za nizozemského DJe. Sunner James se věnuje zejména žánrům EDM či house a je známý v klubech po celém světě. S Doutzen spolu vychovávají dvě děti, 5letého syna a 2letou dceru.

 Bradley Cooper (Irina Shayk)

Ruská modelka Irina Shayk je na naší stránce dobře známá, protože o této smyslné krásce rádi píšeme. Určitě jste už slyšeli i o jejím vztahu s Cristianem Ronaldem, který je už dávno minulostí. S kým tvoří pár Irina dnes? Inu, s americkým hercem Bradleym Cooperem. Pařba ve Vegas, Terapie láskou, Americký odstřelovač, Týpci a zbraně, to je jen zlomek filmů, v nichž se známý herec objevil. Bradley a Irina spolu čekají své první děťátko. Velká novina vyšla najevo po prosincové přehlídce Victoria's Secret, na které se Irina objevila s těhotným bříškem. Pár si své soukromí přísně střeží, ale pokusili jsme se najít alespoň několik společných fotografií, většinou pocházejících od paparazzi.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @irinagoddesshayk,

Greg Andrews (Shanina Shaik)

Greg Andrews, také známý jako DJ Ruckus, během svého života procestoval tisíce kilometrů. Se svými shows objel už celý svět a za rok odehraje více než 200 akcí. Lenny Kravitz je jeho bratranec, takže hudební talent má asi v krvi. DJ Ruckus obvykle hraje i na prestižních soukromých akcích například pro Alexandra Wanga nebo Louis Vuitton. Všechen svůj volný čas tráví se svou snoubenkou a VS modelkou Shaninou Shaik. Pokud se právě oba nenacházejí na cestách, společně si užívají New York, kde mají apartmán.

Jason Statham (Rosie Huntington-Whiteley)

29letá britská topmodelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley se na naší stránce objevila už mnohokrát. Není se čemu divit, vždyť patří mezi nejkrásnější modelky současnosti. Od roku 2010 tvoří pár s hvězdou akčních filmů Jasonem Stathamem. Hvězdný pár je ukázkou, že 20letý věkový rozdíl není vůbec překážkou a v lednu minulého roku se zasnoubili. Rosie před dvěma týdny prostřednictvím svého Instagramu oznámila světu radostnou novinu, že s Jasonem čekají první dítě. Gratulujeme.

Joshua Kushner (Karlie Kloss)

Americká kráska Karlie Kloss učarovala celému světu, když se v roce 2011 poprvé objevila na přehlídce Victoria's Secret. V modelingu je však aktivní už od roku 2007 a patří mezi nejúspěšnější modelky současnosti. Vedle všech těch přehlídek a focení stíhá studovat na N.Y.U. Karlie je také výborná kuchařka a ovládá i programování. Že by dream girl? Od roku 2012 tvoří pár s velmi vlivným americkým podnikatelem a investorem Joshuou Kushnerem. Joshua studoval na prestižním Harvardu a titul MBA si udělal na Harvard Business School.

 Jeff Magid (Emily Ratajkowski) 

Emily Ratajkowski je snem mnoha mužů. Pokud jste si dosud mysleli, že je nezadaná, musíme vás zklamat. Od roku 2014 tvoří pár s hudebníkem Jeffem Magidem. Mají mnoho společných zájmů, které je spojily dohromady. Kromě cestování je to i láska k umění a hudba. Matky Jeffa a Emily jsou profesorky a oba jsou jedináčci. Americká kráska s polskými kořeny se v rozhovoru pro portál InStyle vyjádřila, že nejvíce jí na Jeffovi učarovala jeho dobrosrdečnost.

Domů
Sdílet
Diskuse