Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. března 2017 12:22
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Bývalý narkoman se nechal dobrovolně zaživa pohřbít na celé tři dny. Neobvyklým kouskem chce pomoct závislým lidem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Před Johnem smekáme.

John Edwards si před více než 25 lety procházel divokým obdobím svého života. Nebál se experimentování s drogami, dennodenně se oddával alkoholu a jeho životní situace se zhoršila až tak, že začal přemýšlet nad ukončením vlastního života. Naštěstí vše se dobře skončilo a John je momentálně již 20 let čistý a střízlivý, ba dokonce před lety stihl založit i charitativní organizaci s názvem Walking Free, jejímž cílem je pomáhat lidem závislým na tvrdých drogách či alkoholu, ale i lidem ve špatné situaci všeobecně. 

John si proto řekl, že na schopnost obrátit svůj život naruby by rád upozornil lidi po celém světě, a tak si nechal vystavět obrovskou truhlu a pak do ní dobrovolně vlezl. Truhlu zakopali hluboko do země a John v ní chce strávit tři dny bez přestávky, přičemž bude mít během svého pobytu pod zemí k dispozici elektřinu i hromadu prostoru, a proto bude přijímat hovory, číst zprávy a zejména celé své dobrodružství livestreamovat na internetu. Věříme, že se mu podaří mnohým ukázat, že sebevražda není cestou a i to, že život lze změnit, pokud člověk velmi chce, protože nechat se pochovat zaživa, to není moc běžné.



Domů
Sdílet
Diskuse