Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2017 11:49
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

The Weeknd a nádherné polonahé modelky sekundují kanadskému objevu NAV ve videoklipu k výborné skladbě Some Way

HUDBA
Uložit Uložené

Abelův hudební label XO se loni rozrostl o producenta a rapera jménem NAV, o kterém ještě zaručeně hodně uslyšíme.

Dalším důkazem toho, že se v Torontu rodí ti nejlepší hudebníci, je i producent a raper NAV, o kterém jsi toho možná zatím moc neslyšel, ale my jsme si už nyní více než jisti, že ještě zaručeně uslyšíš. Už v minulém roce se díky své hlavně producentské tvorbě dostal pod Weekndův label XO a nyní vydává i vlastní mixtape s titulem korespondujícím s jeho jménem. Na tomto skutečně vydařeném projektu najdeš 11 skladeb a mezi nimi i spolupráci se samotným Abelem, kterou jsme však měli možnost ve verzi bez videoklipu slyšet už před více než týdnem.

Nyní dostává skladba Some Way i sice jednoduchý, ale o to efektnější vizuál. Ten je plný krásných a hravých polonahých modelek, které již k The Weekndovi a XO prostě patří. O tvorbu videoklipu se postaral šikovný RJ Sanchez a vy si nyní můžete vychutnat výsledek. Upozorňujeme, že se v něm nachází i pár NSFW záběrů, tak si dejte pozor :).

A na závěr přikládáme i samotný mixtape, který zaručeně stojí za poslech.

Domů
Sdílet
Diskuse