Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. března 2017 18:35
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Letní brigáda snů: Za 12 tisíc dolarů budeš svět informovat o tom, proč je pivo tak úžasné

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Co tak přes léto cestovat a pít pivo zadarmo?

Existuje lepší způsob, jak strávit své letní prázdniny, než procestovat velkou část světa, dostat za to slušně zaplaceno a ještě i na každém místě vypít několik litrů piva? Společnost World of Beer sdružující množství podniků a výrobců piv se na toto letní období rozhodla do svých řad přijmout speciálního stážistu, jehož úkolem bude navštěvovat různé pivní festivaly a hospůdky po světě, aby pak mohl o svých zážitcích referovat nejen samotné společnosti, ale zejména fanouškům na sociálních sítích.

Pokud bys měl zájem o letní brigádu s několika výhodami jako například 12tisícovým platem za 4 měsíce (~300 000 korun) relativně jednoduché práce, pak máš čas do 26. března, kdy končí možnost přihlásit se. K přihlášení přitom nepotřebuješ žádné složité dokumenty, protože ti postačí odpovědět na několik otázek a co je nejdůležitější – společnost od tebe bude potřebovat i minutové video, ve kterém jí dokážeš, že právě ty bys měl tuto letní stáž dostat. Nemusíš se bát ani o to, že bys musel platit za cestování a samozřejmostí bude i pivo na účet tvého zaměstnavatele, takže pokud by pivní léto znělo lákavě, už víš, kam se obrátit.

#drinkitintern @thebeertrale enjoying a pint of @guinness in #Dublin

Příspěvek sdílený World of Beer (@worldofbeer),

Domů
Sdílet
Diskuse