Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. března 2017 12:05
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Na Slovensku padl obrovský jackpot. Šťastlivec z Trnavského kraje si na konto připsal v přepočtu 95 milionů korun

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Výherci gratulujeme a pevně věříme, že s výhrou naloží rozumně.

I na Slovensku se najde množství jedinců, kteří pravidelně zkouší štěstí a zapojují se do hry LOTO, kde je možné vyhrát dostatečný obnos peněz na to, abyste už vy a ani vaši potomci nikdy nemuseli pracovat. Standardní postup je takový, že vaše vybraná čísla se při kontrole s těmi vítěznými vůbec neztotožňují a maximálně dokážete vyhrát zpět svůj vklad, případně nějakou tu korunu navíc. I přesto, že šance na výhru jackpotu je skoro nulová, včerejšek potvrdil, že přece jen existuje.

Výhercem jackpotu ve výši 3 499 264,74 eur se stal Slovák, který svá čísla vsadil za přesně 3,40 eur na jedné z poboček v Trnavském kraji. Podle informací z oficiálních stránek TIPOSu se dokonce tato výhra ani nezdaňuje, což samotný šťastlivec určitě ocení. Je to zároveň v pořadí šestá výhra v žebříčku nejvyšších v historii celé společnosti. Pohádkové štěstí mu přinesl tip s čísly 4, 19, 25, 32, 35 a 46, které však již pravděpodobně budete zkoušet zbytečně. Výherci samozřejmě gratulujeme, ale zároveň připomínáme, že by si měl dát zaručeně pozor na staré i nové přátele, kteří se již nepochybně těší na svůj podíl.

Na Slovensku padl obrovský jackpot. Šťastlivec z Trnavského kraje si na konto připsal v přepočtu 95 milionů korun
Domů
Sdílet
Diskuse