Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2017 16:53
Čas čtení 0:00
Samuel Majdek Barbora Bakošová

Užili jsme si luxus nejdražšího hotelového apartmánu na Slovensku. Za 160 000 korun na noc to můžeš udělat i ty

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Toto je opravdu jiná liga.

Grand Hotel River Park Bratislava ležící na břehu Dunaje svým hostům nabízí luxus, který si někteří ani nedokáží představit. Díky krátké vzdálenosti od vídeňského letiště (35 minut jízdy autem) je cesta k hotelu mimořádně pohodlná, ale hosté mohou využít i méně tradiční způsoby přepravy, protože k hotelu patří i střešní heliport a soukromé molo.

Jelikož se v tomto hotelu nachází nejdražší apartmán na Slovensku, rozhodli jsme se ho i s naší kamerou navštívit. Je třeba říci, že se nejedná o ledajaký apartmán, ale rovnou prezidentský. Nachází se na 10. patře hotelu a hosté si mohou z terasy, která má 70 metrů čtverečních, užít jedinečný výhled na Dunaj a okolní přírodu. Celý apartmán má téměř 400 metrů čtverečních a aby mohl být klasifikován jako prezidentský, musí splňovat několik podmínek.

Nejreprezentativnější apartmán by měl disponovat prostorem pro ochranku. Také musí mít prostor pro soukromou večeři pro minimálně osm osob a samostatnou kuchyňku, která slouží jako zázemí pro servírování jídel v apartmánu. Kromě samostatné ložnice, obývacího pokoje a haly sloužící také pro bezpečnostní prohlídku, může mít prezidentské apartmá i samostatnou saunu. Kromě ubytování významných státníků nebo osobností z umělecké sféry slouží i na pracovní snídaně, obchodní setkání nebo na soukromé oslavy narozenin, výročí a jiné významné události.

Více už ale v naší reportáži:

Mezi významné hosty Grand Hotel River Park patří například Generální tajemník NATO A. F. Rasmussen, kyperský prezident Nicos Anastasiades, generální tajemník OSN Pan Ki-mun, dubajský šejk Mohamed bin Rašíd al-Maktúm, tenista Novak Djokovič, Kylie Minogue, Robbie Williams, SADE, STING, Larry King, Tom Jones, Duran Duran, Ennio Moricone, Il Divo, Dmitri Hvorostovsky, Plácido Domingo, José Carreras, Sinéad O'Connor, Depeche Mode či Prodigy.

Zpět
Sdílet
Diskuse