Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. března 2017 19:06
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Reportér snědl lidský mozek a nechal si tvář potřít popelem z mrtvých těl. Po návštěvě kanibalistického kultu nyní čelí obrovské kritice

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Hinduisté ho kritizují za to, že toužil jen po senzaci.

Reportér americké televize CNN Reza Aslan byl vždy ochoten pracovat v extrémních podmínkách a objevovat zapomenuté kultury naší planety, a tak se v nové části své show Believer vydal do Indie, kde navštívil sektu s názvem Aghora. Jde o maličkou skupinu hinduistů, protože sektu Aghora tvoří asi jen 100 osob, a více než miliarda ostatních hinduistů jejich praktiky neustále odmítá a odsuzuje, jenže reportér Reza podle nich toužil po senzaci, a tak se zúčastnil jednoho z jejich rituálů.
 
V rámci něj seděl s členy sekty v kruhu a když přišel čas na to, aby se s nimi najedl, nečekal, že mu dají do ruky kousek uvařeného lidského mozku a přinutí ho jej sníst. V jednu chvíli, kdy Reza váhal, na něj dokonce jeden z náčelníků zakřičel, že pokud nepřestane mluvit, tak mu uřízne hlavu, a proto poslušně snědl nejen mozek, ale pak si ještě i dopřál alkoholický nápoj přímo z lebky mrtvého člověka. Kromě toho si tvář nechal potřít popelem ze spálených lidských těl a kvůli své nové epizodě nyní čelí tvrdé kritice, protože podle hinduistů tato malá sekta nereprezentuje to, co představuje jejich náboženství.

Domů
Sdílet
Diskuse