Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. března 2017 18:08
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Scarlett Johansson sa so zdrogovanými kamoškami zbavuje mŕtveho striptéra so stoporeným penisom. Sledujte debutový trailer komédie pre dospelých

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Divoká babská jazda so Scar Jo, Kate McKinnon či Zoë Kravitz v prvom traileri R-kovej komédie.

Len pred pár hodinami dorazila prvá fotka z filmu Rough Night (predtým Rock That Body), ktorú v slovenských kinách nájdete pod názvom Divoká babská jazda už 15. júna 2017. O niečo neskôr už vyšiel aj trailer, ktorý nájdete pod textom, a to so slovenskými titulkami. Vzhľadom na účasť Kate McKinnon, Scar Jo či Zoë Kravitz je zrejmé, že herecky na tom bude film dobre. Ostáva len dúfať, že nesklame jeho komediálna zložka. Z prvého traileru to pôsobí celkom dobre a v kine sa nepochybne pobaví množstvo divákov.

A o čo v ňom vlastne pôjde? Dej je veľmi jednoduchý, keďže nám vyrozpráva príbeh pätice kamarátok, ktoré sa po 10 rokoch stretnú, aby zaspomínali na staré časy. Prenajmú si dom na pláži v Miami, najmú si striptéra, no akousi nešťastnou náhodou ho zabijú. Čo sa bude diať ďalej zistíte po prezretí traileru

Režíruje Lucia Aniello podľa scenára, ktorý napísala spoločne s Paulom W. Downsom. Ide o prevažne televíznych, neznámych tvorcov a hercov, ktorí údajne napíšu scenár aj pre ženský spin-off 21 Jump Street, ak sa ho vôbec niekedy dočkáme. Všetky plagáty k R-kovej komédii nájdete po kliknutí na tento odkaz.

Domů
Sdílet
Diskuse