Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. března 2017 23:06
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

7. série Game of Thrones bude dle Kita Haringtona mnohem akčnější a epičtější než ty předešlé, a to hlavně díky nižšímu počtu epizod

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Představitel Jona Snowa se ve zkratce vyjádřil k blížícímu se pokračování nejlepšího současného seriálu od HBO.

Po mírně frustrujícím odhalení data premiéry 7. série Game of Thrones jsme o nejúspěšnějším televizním projektu vůbec neslyšeli. A není se čemu divit, protože to bylo jen před pár desítkami hodin. Zdá se však, že postupem času budeme o seriálu slyšet stále více a více. Jedním z prvních herců, kteří o jeho pokračování něco prozradili, je i Kit Harington aka Jon Snow.

Ten ve zkratce říká, že díky nižšímu počtu epizod mají více času na přípravy, natáčení a post-produkci, která bude tentokrát zase o něco dražší a bude i déle trvat. Nejenže zkoušejí nové věci s kamerami, kaskadérskými kousky a triky, ve výsledku uvidíme masivnější úplně všechno. Zvýšil se jim rozpočet na jednu epizodu a podle toho, co zatím viděl a natočil, jsi je jistý, že to bude mnohem větší než kdykoliv předtím. Debutová část 7. série má premiéru na HBO již 16. července 2017. Po kliknutí sem o ní zjistíte vše potřebné.

„Poslední dvě série se rozhodne překonáme. Tlačíme na všechny dosavadní limity a na obrazovkách to jasně uvidíte.“


7. série Game of Thrones bude dle Kita Haringtona mnohem akčnější a epičtější než ty předešlé, a to hlavně díky nižšímu počtu epizod
Zdroj: HBO

Domů
Sdílet
Diskuse