Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. března 2017 19:21
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Emily Ratajkowski opět dělá reklamu na spodní prádlo a motá pánům hlavy

REFRESHER
Uložit Uložené

EmRata a spodní prádlo jdou dohromady jako muži a auta. Přesvědčí tě o tom i tyto fotografie.

Zvolit si krásnou Emily Ratajkowski jako tvář reklamní kampaně na spodní prádlo je ověřená taktika, kterou vyzkoušelo už několik prodejců a která asi pokaždé funguje. Pánové tuto prsatou Američanku milují a dámy mnohokrát touží po tom, aby vypadaly jako ona. Jednou z posledních značek, sahajících po jejích službách, je DKNY. Brand se sídlem v New Yorku postavil Emily před objektiv s cílem co nejlépe odprezentovat kousky z kolekce Intimates na jaro a léto 2017. EmRata se tak oblékla do pěkného spodního prádla a zapózovala fotografovi v neméně pěkném apartmánu. Zdařilé výsledky najdeš níže. V případě, že by sis chtěla něco z kolekce koupit, klikej sem

 

Príspevok, ktorý zdieľa Fleekn (@_fleekn),

 

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa TheMVTO (@themvto),

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Lucire (@lucire),

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Fleekn (@_fleekn),

 

 

 

 

 

 

Součástí kampaně DKNY pro jaro a léto 2017 je i video, ve kterém se Emily Ratajkowski oděná pouze do spodního prádla prochází se psem ulicemi New Yorku. Fotografie z natáčení jsi už určitě viděl, protože obletěly internet a psali jsme o nich i my. Výsledek celé práce je však dostupný široké veřejnosti až nyní. Prohlédni si ho a v komentáři nám dej vědět, jestli vyšly lépe fotografie nebo video, díky kterému Emily téměř zmrzly její přednosti.

Domů
Sdílet
Diskuse