Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2017 17:52
Čas čtení 0:00
Tamara S.

Sympatický Juan vás osloví mužným vzhledem a oslnivým úsměvem. Těmito přednostmi si získal Toma Forda i Giorgia Armaniho

Uložit Uložené

Dovolená v Barceloně mu změnila představy o životě a ze zaníceného sportovce udělala profesionálního modela.

Jeho modelingová kariéra začala ve Španělsku, žije ve Španělsku a Španělé znalí módy jsou na něj hrdí jako na svého rodáka. Možná právě proto ho zahraniční média prezentují jako modela pocházejícího z této sluncem zaplavené země a házejí ho do jednoho pytle spolu s takovými jmény jako Jon Kortajarena, Andrés Velencoso, Gerard Sabe, Antonio Navas či Xavier Serrano, ačkoli ve skutečnosti pochází z úplně jiného slunného místa, a to z daleké Havany.

V současnosti šestadvacetiletý Juan Betancourt se narodil 22. září 1990 v hlavním městě Kuby, kde podle vlastních slov zažil krásné dětství i dospívání, ale momentálně jej můžete potkat v Barceloně, kde to vlastně celé začalo. Právě na barcelonské pláži totiž došlo k jeho objevení skautem z agentury Elite a jeho kariéra se po podpisu první smlouvy pěkně rozjela. 189 centimetrů vysoký model začal editorialem pro GQ Brasil a kampaní Morellato se samotnou Irinou Shayk. Slušným startem si nastavil laťku pořádně vysoko a nepodlezl ji ani v nadcházejícím období. Z focení s ruskou kráskou si to namířil přímo do Paříže, kde v botách s osmicentimetrovým podpatkem odkráčel prohlídku pro Jean-Paul Gaultiera. V rozhovoru pro Schön Magazine uvedl, že tato zkušenost byla pro něj mírně stresující, ale po důkladné přípravě ji podle sebe zvládl na jednotku.

Po Gaultierovi si ho pro své mola vybrali i Giorgio Armani a Tom Ford a těmto pánům (nebo jejich týmu) se tmavovlasý Juan zalíbil natolik, až se s ním rozhodli navázat o něco intenzivnější spolupráci. Návrhář a režisér Tom Ford ho obsadil do svých Ready-to-Wear, Eyewear a Skincare and Grooming kampaní a Juan to popsal slovy jako jedinečné, úžasné, neuvěřitelné, perfektní. U Armaniho mu zase bylo umožněno něco úplně jiného a jeho módní přehlídky se pro Juana staly jakousi vysněnou rutinou. V průběhu dvou let se na Armaniho molech objevil až čtyřikrát, a soudě podle oboustranných chvalozpěvů si tato dvojice určitě ještě nezamávala na rozloučenou.

Z Juanových přehlídek můžeme dále zmínit ty pro Mango, RoccoBarocco, Desigual, Roberta Verina nebo Dirk Bikkembergs a z kampaní již zmíněné Morellato ale tentokrát s krásnou Sarou Sampaio, Mango, GAP, Loewe, Intimissimi, Tommy Hilfiger, Stradivarius s modelkou Victoria´s Secret Romee Strijd nebo Love Republic, kde si zopakoval pózování s Irinou Shayk. Vidět jsme ho mohli na stránkách GQ Spain-Brazil-Germany, Vanity Fair, ELLE Man, El Pais, Fucking Young, Made in Brazil, Adon, Schön a Luxury Magazine a také na titulcích Men´s Health a Esquire Mexiko.

Abychom si nepsali jen o pracovních úspěších, zmíníme, že Juan získal na konci roku 2014 španělské občanství a v minulosti žil po určitou dobu v New Yorku a v Madridu. Jeho nejoblíbenějšími městy jsou Řím, New York, Benátky a Milán a zemí snů je Brazílie. Blízké mu je také Miami, které s přáteli a rodinou využívá na relax. Pokud by se nepohyboval v modelingu, studoval by trenérství a naplno by se mu věnoval. Sport je totiž něco, co z celého srdce zbožňuje. Posilovna je jeho druhým domovem, a pokud zrovna nezvedá činky, rád si zahraje tenis nebo basketbal. Volný čas tedy nejraději tráví pohybovými aktivitami a ne vysedáváním před televizí. Tu dokonce zcela vynechává, a pokud má chuť na film nebo na seriál, zhlédne si ho na notebooku nebo tabletu. Když už jsme u filmů, za srdce ho chytil Forrest Gump a z knih zase Alchymista od Paula Coelha. Sám sebe popisuje jako houževnatého a vytrvalého a za svou nejlepší vlastnost považuje upřímnost. Jeho oblíbená barva je černá a pokud jde o hudbu, poslouchá Maroon 5 a rap.

Pokud vás Juan zaujal, pro více fotek a videí nezapomeňte navštívit jeho Instagram.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @luvmen88,

Domů
Sdílet
Diskuse