Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2017 15:18
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Moc se nenadřou a inkasují obrovské sumy peněz. Kolik vydělají Kardashianky za jeden příspěvek na Instagramu?

Uložit Uložené

Na Instagramu lze vydělat lehce, stačí mít mnoho followerů.

Vydělávání peněz ještě nikdy nebylo jednodušší. Stačí mít miliony followerů na Instagramu a postovat fotografie s produkty různých značek. Brandy v současnosti platí influencerům i šestimístné částky za jeden příspěvek na sociální síti. A klan Kardashian-Jenner není výjimkou. Tvrdí to Michael Herrera, CEO společnosti Talent Resources zaměřené na digitální marketing, která různým hvězdám TV obrazovek domlouvá kontrakty. Podle něj firmy platí Kim Kardashian 500 000 dolarů za jeden jediný příspěvek. Nemusíme říkat, že to vůbec není málo, když si představíme, že se moc nenadře a udělá jen perfektní fotku s produktem. Kim Kardashian má na Instagramu přes 95 milionů followerů. Její sestry mají sledovatelů o něco méně, a tak za jeden post inkasují menší částku peněz.

 

Enjoying my @fitteawraps they're keeping my tummy toned & lean as it gets closer to summer ☀ @fitteawraps #ad

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

Khloé a Kourtney vydělají za jeden příspěvek kolem 250 000 dolarů, což je sice o polovinu méně než Kim, ale stále je to částka, která potěší. Přejděme nyní k Jennerkám. Kendall má na Instagramu 76,5 milionu followerů a Kylie má téměř 90 milionů followerů. Obě za jeden post vydělají kolem 400 000 dolarů. A o jaké produkty jde? Když si prohlédnete Instagram Kendall, natrefíte na značky jako Daniel Wellington, UGG či Calvin Klein. Kylie zase ráda propaguje detoxikační čaje na hubnutí či zeštíhlující korzety, o kterých jsme si už na Fitcultu něco řekli, a tak jistě víte, že ve skutečnosti nepomáhají a dokonce mohou ohrozit zdraví. Jde tak jen o marketingový tah.

 

waking up in @calvinklein #mycalvins #ad

Príspevok, ktorý zdieľa Kendall (@kendalljenner),

 

#ad New obsession @sugarbearhair I have two of these a day as part of my hair care routine. They are delish! #sugarbearhair #sp

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian),

 

Treat Yourself @hismileteeth #hismileteeth #hismile #teethwhitening #teethwhiteningkit #ad

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

Domů
Sdílet
Diskuse