Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. března 2017 11:06
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Drake vydal očekávaný projekt More Life. Má 22 skladeb, kde nechybí Kanye, Young Thug či Travis Scott

HUDBA
Uložit Uložené

Champagne Papi dodržel své slovo a 18. 3. vydal playlist More Life.

Nebude to klasické album, řekl Drake o svém projektu More Life, ale spíše jakýsi playlist, který nám má zpříjemnit život. Kanadský umělec aktuálně zažívá období kariéry, jakým se může pochlubit málokterý hudebník. Je na vrcholu a nesmírně se mu daří. Pochopitelně jsme tedy byli zvědaví, co se bude za More Life ukrývat. Během Boy Meets the World Tour jsme mohli slyšet několik ukázek, ale stále to bylo málo. Champagne Papi dokončoval dílo na zmíněném turné a datum vydání nakonec stanovil na 18. března.

Tento deadline také dodržel a v noci na dnes projekt poprvé spatřil světlo světa prostřednictvím OVO Sound Radio. Následně se objevil i na všech streamovacích službách, kde si ho můžeš poslechnout. Abychom ale přešli k těm podstatným informacím. More Life se může pochlubit úctyhodnou délkou (22 skladeb) a hosty jako Kanye West, Quavo, Travis Scott, Young Thug, Giggs, 2 Chainz, PARTYNEXTDOOR, Black Coffee, Sampha a Jorja Smith. Produkci si vzali na starost hlavně Boi-1da, 40, Nineteen85, Allen Ritter, Murda Beatz, ovšem seznam je samozřejmě delší. Reakce internetu jsou zatím převážně pozitivní, tak rychle klikej níže na Spotify a zaposlouchej se. Drizzy opět slil dohromady rap, R&B a nechybí ani špetka grimeu a dancehallu.

Domů
Sdílet
Diskuse