Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2017 21:42
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Rihanna se nemohla dívat na svou sexuální scénu v nové části seriálu Bates Motel. Na Instagramu se podělila o vtipnou reakci

ZAJÍMAVOSTI SEX
Uložit Uložené

Barbadoská kráska shodila šaty v nové scéně.

Zpěvačka Rihanna se objevila v nejnovější části známého seriálu Bates Motel, ale nebylo to v naprosto běžné poloze. Rihanna se zavázala k roli ženy jménem Marion Crane, která se vyspala se Samem Loomisem a i když na její scénu čekali fanoušci pár dlouhých týdnů, nakonec zůstali trošku zklamaní, protože barbadoská kráska neukázala až tolik kůže, kolik by se jim líbilo. Na druhou stranu se to dalo očekávat, protože Rihanna by se samozřejmě nechtěla ukázat v celé své kráse na televizních obrazovkách, ale sledování svého hereckého výkonu jí i tak dalo zabrat. Když se sexuální scéna konečně dostala na veřejnost, Rihanna zašla na svůj Instagram, aby se s fanoušky podělila o reakci na to, co se před ní odehrává a můžeme konstatovat, že to pro ni asi nebylo nejpříjemnější.


Domů
Sdílet
Diskuse