Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2017 21:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kazmova One Man Show zbourala český internet. V den odvysílání dílu s Justinem Bieberem padl obrovský rekord toku dat

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Portál Seznam.cz ještě nikdy předtím nezaznamenal takový nával uživatelů a do jeho pádu chybělo jen málo.

Ještě v průběhu minulého týdne spatřila světlo světa první část druhé série Kazmova projektu s názvem ONE MAN SHOW, která však od dob vzniku prošla obrovskou proměnou a aktuálně je z ní bez pochyb nejsledovanější internetová série. Od jednoduchého konceptu s jedním moderátorem a jedním hostem přešel Kazma k show extrémních rozměrů s velkým štábem profesionálů a hlavně skvělými nápady. Za poslední více než rok se Kazmovi jako zatím jedinému podařilo rozvířit vody na více kontinentech, s čímž samozřejmě souvisí i sledovanost. Tu mu mohou závidět i všechny televize, důkazem čehož jsou i údaje z dne, kdy byl představen díl s Justinem Bieberem.

Pokud jste dosud neznali definici virálního videa, tak toto je dokonalý příklad. V den odvysílání premiéry byl zaznamenán největší tok dat v historii Seznam.cz, což je zároveň největší český portál. Provoz Seznamu se dostal na rekordních 80 Gb/s, což je dosavadní rekord od počátku jeho existence. Příště se však bude muset hlava OMS snažit ještě o trochu víc, protože kapacita umožňuje až 190 Gb/s, přesto gratulujeme.

Kazmova One Man Show zbourala český internet. V den odvysílání dílu s Justinem Bieberem padl obrovský rekord toku dat
Domů
Sdílet
Diskuse