Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2017 17:25
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Z Brada Pitta se ve válečném filmu od Netflixu stává netradiční generál, který se pokusí zachránit Afghánistán

FILMY A SERIÁLY BRAD PITT
Uložit Uložené

Netflix už dávno není jen streamovací službou s pár originálními seriály. Do popředí tlačí i své filmy a War Machine vypadá jako jeden z těch podařenějších.

Z traileru je jasné, o čem bude nejnovější film Brada Pitta. Ten se ve spolupráci s Netflixem vžil do kůže generála Glenna McMahona (podle generála Stanleyho McChrystala), jehož sebevědomí a plány byly sraženy jistým žurnalistou. Očekávat můžeme ostrou satiru amerického tažení v Afghánistánu prolínající se s dramatickými prvky. Jak trailer zapůsobil na vás?
 
Kromě Pitta uvidíme i následující herce a herečky: Emory Cohen, RJ Cylert, Topher Grace, Anthony Michael Hall, Anthony Hayes, John Magar, Scoot McNair, Will Poulter, Alan Ruck, Lakeith Stanfield, Josh Stewart, Meg Tilly, Tilda Swinton a Sir Ben Kingsley. O scénář a režii se postaral David Michôd (Animal Kingdom). War Machine vypustí Netflix už 26. května 2017.

Domů
Sdílet
Diskuse