Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2017 9:53
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Šikovné tipy a triky, které udělají tvůj život lepším, krásnějším a efektivnějším. Možná jsi je dosud přehlížel, ale nastal čas je využít

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Život se dá žít o něco efektivněji!

Život je krátký, složitý, občas jednoduchý a občas zase komplikovaný, ale ať už je ten tvůj v této chvíli v jakékoliv fázi, množství činností a životních kroků sdílíš s lidmi kolem sebe. Při interakcích s přáteli, rodinou či neznámými lidmi můžeš ve skutečnosti svůj život posunout o úroveň výš hned několika způsoby a jedním z nich je i zajímavá část portálu Reddit s názvem LifeProTips. Pokud umíš anglicky, určitě jsi hned pochopil, že jde o místo, kde mezi sebou lidé sdílejí tipy a triky z těch nejběžnějších každodenních situací, které ti mohou pomoci podívat se na celou věc s větším nadhledem a upravit svůj život tak, abys zaprvé rozdával radost a zároveň profitoval z toho, na co přišly tisíce uživatelů Redditu. My jsme se rozhodli přinést ti několik zajímavých tipů, aby i tvůj život mohl být o něco kvalitnější.

 

Domů
Sdílet
Diskuse