Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. dubna 2017 21:23
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Okouzlující fotografie ze světa, kterým se dá těžko uvěřit. Příroda i lidé umí z naší planety udělat skvělé místo na život

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Hromada fascinujících fotografií ze světa.

Lidstvo je neodmyslitelně spjato s přírodou a i když jí v posledních stoletích dáváme pořádně zabrat, ona na nás stále úplně nezanevřela. Nejen příroda však dokáže vytvářet úchvatná místa a objekty, a tak je třeba se někdy pokochat i tím, co jsme vytvořili my. Následující fotografie posbírané portálem BrightSide by měly sloužit jako skvělá kombinace toho, jak si na naší planetě žijeme a budeš mít díky nim možnost pookřát jak nad schopnostmi lidstva, tak i samotné přírody. Zážitek z toho, že se člověk může pokochat západem a zároveň i zatměním Slunce musí být nezapomenutelný, ale totéž přece platí i o pobytu v nejhlubším bazénu na světě, takže je třeba se objektivně podívat na obě strany mince a jednoduše si je vychutnat.

Domů
Sdílet
Diskuse