Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. dubna 2017 14:34
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Inspirace z pánského šatníku. Jak vypadat v přítelově oblečení žensky a půvabně?

MÓDA
Uložit Uložené

Obleč si něco z přítelova šatníku a uvidíš, jak se mu to zlíbí.

Dámy si do svých šatníků velmi rády propůjčují něco z toho přítelova a hrdě se tím pyšní. Oblečení pánského střihu, většinou také výrazně odlišné velikosti, dodává ženám na hravosti a v očích muže ukazuje vypěstovaný zájem o něj samotného. Přítelkyně v mužově tričku, které je ještě cítit jeho oblíbeným parfémem, je prostě neodolatelná, sama si to uvědomuje a velmi ráda toho zneužívá. V následujících odstavcích si rozebereme základní kousky, jejichž původ pramení právě v pánské módě.
 

Bílá košile

Máloco je tak sexy jako milující partnerka v mužově bílé košili, která je jí hned o několik čísel větší. Nesmrtelný základ pánského šatníku si našel svou cestu i k něžnějšímu pohlaví a nic lepšího se snad ani stát nemohlo. Velikost ani pánského střihu neubírá na ženském půvabu a dokonce v ní dámy vypadají křehce a roztomile. Doufáme tedy, že už asi tušíš co si příště od svého partnera půjčíš.

Zastrčené do kalhot jsou jednoduše úžasné.

 

A post shared by Petra (@pepamack) on

Výrazně ovesized košile ti nabízí nekonečně mnoho hravých možností.

 

A post shared by JESSICA ALIZZI (@jessalizzi) on

Následující look by se dal doplnit jakýmikoliv teniskami Vans Old Skool

 

A post shared by Andy Csinger (@andicsinger) on

Pásky s velkými přezkami

Zastrčená trička a topy v kalhotách jsou letos číslem jedna. A aby to nevypadalo jen tak ledabyle, je nezbytný správně zvolený opasek. Poslední vychytávkou jsou prodloužené opasky, proto by ti určitě nemělo překážet vybrat si jeden z partnerových a doprovázet ho s ním ve společnosti. Dámské jemné opasky jsou samozřejmě klasikou, avšak momentálně zabodujete spíše výraznějšími kousky, například od Gucci, které jsou vedle jejich ostatních počinů opravdu velmi oblíbené.

 

Vychytané GG opasky od Gucci.

 

 

A post shared by Lorna (@lornaluxe) on

 

A post shared by Lorna (@lornaluxe) on

Velmi zajímavé a poutavé jsou westernové opasky se dvěma přezkami

 

 

A post shared by LYDIA MARCEAU (@lydiamarceau) on

Motorkářská kožená bunda

Je opravdu obrovská škoda, že se v našich ulicích dennodenně objevují až příliš krátké motorkářské bundy se špatným střihem z falešné kůže. Na jedné straně to chápeme, protože kožená bunda stojí podstatně více než její napodobenina, na straně druhé je však pravá kůže prakticky investicí, neboť ti vydrží už na celý život a nikdy nevyjde z módy. Podobné bundy jsou opravdu kratší, sahají přibližně po pás, avšak právě proto bys měla zvolit buď rovněž kratší top, nebo jej zastrčit do kalhot a ukázat také výše zmíněný pásek.

Motorkářská bunda a bleděmodré rifle jsou absolutní klasika pánské módy a kombinace rovněž funguje interpretovaná pro ženské pohlaví

 

A post shared by Andy Csinger (@andicsinger) on

Rozkošný krajkový top zajímavě narušuje drsnost kožené bundy, look doplníš botami na vysokém podpatku, nebo naopak narušíš kontrastními nízkými Dr. Martens

 

A post shared by Petra (@pepamack) on

Větší partnerova bunda může kontrastně zvýraznit ostatní aspekty tvého outfitu

 

A post shared by Kaitlyn Ham (@kaity_modern) on

Vítány jsou samozřejmé i barevné varianty

 

A post shared by A m é l i e (@ameliecheval31) on

Boyfriend džíny

Na toto jsi pravděpodobně čekala. Jedním z nejoblíbenějších předmětů v dámském šatníku jsou takzvané boyfriend džíny, které jsou dokonce ještě pojmenované ve stylu tohoto článku. Jejich filozofie tkví v jakémsi unisex trendu, a tudíž mají vysloveně připomínat pánské střihy riflí a zároveň pasovat na užší ženské nohy. Myslím, že je více netřeba představovat, nepochybně je má většina našich čtenářek ve své pravidelné rotací.

 

A post shared by Andy Csinger (@andicsinger) on

Takový krásny denim koupíš na asos.com

Inspirace z pánského šatníku. Jak vypadat v přítelově oblečení žensky a půvabně?
Zdroj: asos.com

Dvojitý denim je také velmi in

 

A post shared by ASHLEY SYNE (@ashleysyne) on

Volná trička

Na závěr to nejjednodušší a zároveň nejefektnější. Muži milují, když si půjčíš jejich tričko a ty pravděpodobně miluješ partnerovu vůni. Neexistuje tedy žádný důvod, proč by sis při další návštěvě svého drahého neměla uzmout jedno z jeho oblíbených. Pánské střihy vám jednoduše sekne a dávají zabrat mužské představivosti na plné obrátky. Zde vlastně neexistují pravidla jejich správného nošení, ovšem nejideálnější volbou je opět zastrčit je do kalhot, protože pro jejich velikost by ti mohlo být až po kolena, nebo uvázat si ho na bříšku jako na posledním obrázku.

 

A post shared by Petra (@pepamack) on

 

A post shared by JESSICA ALIZZI (@jessalizzi) on

Větší pánské tričko působí na ženě roztomile

 

A post shared by Kaitlyn Ham (@kaity_modern) on

 

A post shared by Klara (@klarabellle) on

Domů
Sdílet
Diskuse