Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. dubna 2017 12:29
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Albínská dvojčata Lara a Mara vtrhla do modelingu jako bouře. Exotická unikátnost už zaujala i světové značky

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Dvojčata z Brazílie pobláznila svou krásou celý svět.

Při pohledu na dvojčata Laru a Maru Bawar by sis zřejmě neřekl, že pocházejí z exotické Brazílie, která je charakteristická především lidmi s tmavším pigmentem. Dnes již světoznámá dvojčata však mají albinismus, čili onemocnění způsobující nedostatek kožního pigmentu, a tak jsou obě bledé, což vyznívá zajímavě při srovnání s jejich starší sestrou, která albinismem netrpí.
 
Lara a Mara navzdory svému onemocnění nesklonily hlavy, ale právě naopak, a ještě loni se nechaly nafotit švýcarským fotografem jménem Vinicius Terranova, který se přestěhoval ze Švýcarska do Brazílie a dnes stojí za tím, že 11letá dvojčata už stihla podepsat smlouvy se značkami jako Nike, Insania či Bazaar Kids. Jeho původní série fotografií s názvem Flores Raras, čili v překladu vzácné květiny, získala po celém světě obrovskou podporu, a tak se Lara i Marou těší, co všechno je v nejbližších měsících čeká, protože svou kariéru mají skvěle rozjetou. Pokud tě jejich neobvyklá image zaujala, pak určitě klikej i na jejich Instagram, kde sice nemají miliony sledovatelů, ale myslíme si, že jim ani to nebude trvat příliš dlouho.

Domů
Sdílet
Diskuse