Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. dubna 2017 10:34
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Vtipné ilustrace zobrazují skutečnou tvář žen, kterou často společnost nechce vidět. Některé věci by raději mohly zůstat ukryté

Uložit Uložené

Co před námi ženy skrývají?

Muži to někdy se ženami nemají jednoduché a platí to samozřejmě i opačně. Naše něžnější polovičky umí být pořádně komplikované, měnit nálady a názory během několika sekund a pokud se jim člověk nepřizpůsobí, pak na něj může čekat i hotová válka. Naštěstí i tak je z celého srdce milujeme a akceptujeme je takové, jaké ve skutečnosti jsou. Ženy totiž před světem skrývají mnohá tajemství, o kterých by nejraději nikomu nikdy neřekly, jenže i mezi nimi se vždy najde několik odvážných osob a jednou z nich je i francouzská ilustrátorka Cecile Dormeau. Šikovná umělkyně začala před pár lety několika náčrty z každodenního ženského života a dnes se těší obrovské popularitě na internetu, která každým měsícem stoupá a při pohledu na její díla je snadné pochopit, proč je tomu tak.

Domů
Sdílet
Diskuse