Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
20. dubna 2017 16:02
Čas čtení 0:00
Barbora Bakošová

Nejkyselejší nebo s příchutí mrtvé ryby. Ochutnali jsme bonbóny a americké sladkosti, o jakých jsi možná ještě nikdy neslyšel

GASTRO
Uložit Uložené

V bratislavské Candymanii si na své přijde každý milovník sladkého.

Miluješ sladké, ale běžné příchutě dostupné v obchodech z našich končin tě už prostě omrzely? Máme pro tebe skvělou zprávu! Na Bajkalské ulici v Bratislavě v obytném komplexu Tri veže se nachází obchod s příznačným názvem Candymania, ve kterém najdeš stovky amerických sladkostí, nápojů ale i dalších chutných produktů, které jsi ještě nikdy v životě neviděl.
 
Naše moderátorka Barborka se rozhodla tento pestrobarevný obchod plný dobrot navštívit, aby některé ze sladkostí a nápojů ochutnala. Do svého testu zahrnula i netradiční bonbony s názvem Toxický odpad či Every Flavour Jelly Beans známé z filmu Harry Potter, kde se nevyhnula například příchuti mrtvé ryby.
 
V Candymanii si můžeš mimo jiné vybrat něco osvěžujícího i z velké nabídky nápojů a dalších doplňkových produktů, jakými jsou například omáčky na grilování. Co je aktuálně v nabídce, si můžeš prohlédnout na stránce Candymania.sk, nedávno byl dokonce spuštěn online prodej. Candymanii najdeš i na Facebooku a Instagramu.
 
Dost bylo ale řečí, přejděme k samotnému videu.

Domů
Sdílet
Diskuse