Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. dubna 2017 19:15
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Conor McGregor si možná zavařil kvůli fotografii, na které stojí na luxusním autě Rolls-Royce. Jeho skutečný majitel se chce soudit

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Irský bojovník si fotkou černého oře nepomohl.

Neuteče snad ani jeden týden, aniž by se na internetu neobjevily další a další zaručené zprávy o tom, že Conor McGregor se skutečně popere s Floydem Mayweatherem. Na druhé straně, kontroverzní irský bojovník se umí do médií dostat prakticky jakýmkoliv způsobem, a tak ho nyní doprovází menší skandál související s fotografií na sociálních sítích a firmou, která mu pronajala luxusní automobil. Ještě v úterý ráno, během návštěvy anglického Liverpoolu se Conor pochválil momentkou, na níž hrdě stojí na černém vozidle značky Rolls-Royce Wraith.
 
Auto má kromě celočerné úpravy i poznávací značku „Boss“, čili šéf“ a člověk by si jednoznačně na první pohled myslel, že se Conor zase jen vychvaluje přírůstkem do své automobilové rodiny. Naneštěstí pro Ira, černý Rolls-Royce byl jen pronajatý od společnosti Platinum Executive Travel a když si její šéfové všimli, jak s autem Conor nakládal, rozhodli se vydat prohlášení a dokonce mu pohrozit žalobou. Nejenže jim vadilo to, že se Conor tvářil, jako by mu auto patřilo, rozzlobilo je ještě i to, že na autě stál a mohl ho poškodit. Pokud se tedy na kapotě auta za více než 200 tisíc eur najdou nějaké škrábance, firma určitě nebude váhat a od Conora bude zřejmě žádat mastné odškodné.

Liverpool we run your entire city

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),


Domů
Sdílet
Diskuse