Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. dubna 2017 21:03
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Rifle se zipem na zadku. Známá značka nabízí jeansy doslova odhalující celé tvé pozadí

MÓDA
Uložit Uložené

Vetements přišlo ve spolupráci s Levi's s dalším překvapivým kouskem. Tentokrát s riflemi, které mají zip na zadku.

Mezi nejúspěšnější úkazy posledních módních sezón patří jednoznačně i značka Vetements, která různými prostředky získala celkem velkou pozornost a vliv. Z její dílny vyšly jak poměrně povedené kousky, tak i mnohé nenositelné výstřelky. Ať už se nově představené věci zařazují do první nebo druhé kategorie, snad vždy vyvolají citelný rozruch, o čemž kompetentní vědí a počítají s tím i do budoucna. Vhodným příkladem je koneckonců nová kolaborace se značkou Levi's, ze které vzešly vskutku zajímavé rifle.
 
Zajímavé jsou zejména tím, na jakých místech mají umístěny zipy. Ty totiž nejsou jen vpředu jako na běžných jeansech, ale i vzadu na zadku. Své pozadí tak můžeš kdykoliv na počkání ukázat veřejnosti. Umíme si představit hned několik praktických využití, ale na druhé straně i důvodů, proč si raději něco podobné neobléknout. Rifle Vetements x Levi's jsou dostupné pro obojí pohlaví v dlouhé i v krátké verzi. Namísto zaplacení tisíců korun si však můžeš roztrhnout na zadku ty své a našít si tam zip.

 

 

 

Domů
Sdílet
Diskuse