Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. dubna 2017 19:58
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Gril, 50 balení mozzarelly či domácí zvířata. Uber se podělil o nejbizarnější předměty, které si zákazníci zapomínají v autech

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Sombrero či kytaru pochopíme. Proč však s sebou někdo nosí igelitku plnou vlastních vlasů?

Pracovat jako řidič Uberu musí být nesmírně zajímavé. Každý den je odlišný, potkáváš zajímavé lidi a mimo jiné můžeš po svých zákaznících najít velmi zvláštní věci. I když je pak samozřejmě vracíš, v některých případech jde o skutečně bizarní nálezy. Všechno to dokazuje malé shrnutí inventáře skladu Uberu v Londýně, které nám přináší řadu překvapujících informací. Za šest měsíců se ztratí přibližně 5 000 různých předmětů, nejčastěji zapomínané jsou (v pořadí) mobil, prsten, klíče, peněženka, brýle, příruční taška, občanský průkaz, rukavice, nabíječka a sluneční brýle.

Gril, 50 balení mozzarelly či domácí zvířata. Uber se podělil o nejbizarnější předměty, které si zákazníci zapomínají v autech
Zdroj: UBER

V rámci celého světa nejvíce zapomínají Američané žijící v Los Angeles, za nimi následují obyvatelé New Yorku a San Francisca. Zatím nejvíce ztrátový den byl 30. říjen 2016, nejvíce se věci ztrácejí v neděli, nejméně ve středu. Uber si však pro nás připravil i zajímavý seznam nejzvláštnějších věcí, které kdy lidé v jejich autech zapomněli a často jde o velké překvapení. Řidiči ve svých autech našli rodinné šperky, gril či dokonce obrazy, které muž z pomsty ukradl své přítelkyni. Jiný příběh zase hovoří o poctivém řidiči, který cestoval stovky kilometrů, aby vrátil rodinné šperky obrovské hodnoty. Samozřejmě, pokud si v Uberu něco zapomeneš ty, přes aplikaci můžeš přímo kontaktovat řidiče. Mimochodem, ztracené věci, u kterých je to možné, dává Uber po měsících bez nalezení majitele na charitu.

skialpinistické vybavení svatební šaty drak
ukradené obrazy neprůstřelná vesta květináč i s rostlinou
humr 50 balení mozzarelly svetr pro psa
kytara gril kontaktní čočky
židle dřevěný klobouk paralyzér
mikrovlnka sombrero vysavač
součástka na hydrant zařízení na masáž zad rodinné šperky
perlové náušnice horčice taška s penězi
brýle z Harryho Pottera Bible housle
tiket do loterie zlatá rybička igelitka plná vlastních vlasů
Domů
Sdílet
Diskuse