Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. dubna 2017 17:37
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Sarkastické výroky, do kterých se dokáže vcítit každá žena. Muži a vstávání z postele jsou to nejhorší, co nás může potkat

Uložit Uložené

La La La je příkladem rafinovaného humoru, který si získá každého.

Díky našemu webu jsi už měl příležitost poznat množství originálních facebookových stránek, které ti mohou ozvláštnit nástěnku a právě teď máš šanci objevit další. Tentokrát jsme dostali příležitost od stránky s jednoduchým názvem La La La, která baví desetitisíce lidí vtipnými výroky zpracovanými do obrazové formy, ve kterých se najde každá žena, ale někdy bez problémů i muži. Vše je s notnou dávkou humoru a sarkasmu, který si získá jednoduše každého. I když je celá stránka pojatá v růžovém zbarvení, i muži jsou její velkou součástí, protože jsou právě inspirací na množství úspěšných a zábavných příspěvků. Pokud tě taková tvorba zaujala, rozhodně hoď na La La La lajk a mimochodem, stránky brzy čeká i web. O kvalitě tvorby a o tom, zda se facebookovou stránku vyplatí sledovat, se můžeš sám rozhodnout podle následujících obrázků.

Domů
Sdílet
Diskuse