Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. dubna 2017 13:56
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Na oblíbeném festivalu Coachella zazářily i méně známé krásky, které okouzlí nejen svými outfity

REFRESHER
Uložit Uložené

Naši pozornost si získala i neznámá děvčata.

Zatímco většina lidí si užívala velikonoční svátky, v Kalifornii se během uplynulého víkendu konal jeden z nejoblíbenějších festivalů, Coachella. Festival se momentálně na internetu zmiňuje dosti často a ještě i bude, protože pokračuje příští víkend. My jsme si tamní atmosféru přiblížili prostřednictvím rozsáhlejšího článku s outfity celebrit. Pokud jste ho náhodou přehlédli, napravit to můžete zde.

Po záběrech známých osobností nadešel čas, abychom se podívali i na méně známé krásky, které nás oslnily svým vzhledem a věříme, že zaujmou i vás. V Palm Springs bylo pořádně horko, a tak návštěvníci festivalu neváhali vytáhnout sexy kousky oblečení. Podobně jako u celebrit, i u ostatních návštěvníků převládaly krajky, oblíbené brallete podprsenky, chokery, třásně, květinové vzory, kůže či denimové kousky. Na Coachelle i letos zazářily zejména modelky z Victoria's Secret, my však tentokrát upozorníme i na neznámé krásky či blogerky, které nás zaujaly na Instagramu. Ty za zmíněnými modelkami rozhodne nezaostávaly, a tak o povedené outfity nebyla nouze. Dost už bylo slov, prohlédněte si záběry, které mluví za všechno.

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kaitlyn (@kgon98),

 

Príspevok, ktorý zdieľa @ludidelfino,

Domů
Sdílet
Diskuse