Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. dubna 2017 10:16
Čas čtení 0:00
Daniel Michalík

James Gunn napíše a zrežíruje i Guardians of the Galaxy 3! Do jakého období v MCU bude třetí díl zasazen?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Je to oficiální! A my nemůžeme vůbec protestovat.

Přestože James Gunn už o třetí části velkolepého Guardians of the Galaxy mluvil, dodnes nebylo zřejmé, zda usedne na režisérskou židli i do třetice. Tento fakt potvrdil prostřednictvím Facebooku, přes který oznámil fanouškům svůj návrat k sérii a nezapomněl se rozepsat ani o své lásce k postavám nebo samotnému komiksovému vesmíru. Gunn se momentálně chystá na tour po tiskových konferencích, protože dvojka má premiéru již brzy, a to 4. května 2017. Jeho status naleznete přiložený níže.
 
„...Potřeboval jsem vědět, že to bylo v mém srdci. Že to byla věc, pro kterou jsem se cítil jako stvořený. V Hollywoodu existuje určitá historie zkažených konců trilogií a já se nechci stát její součástí ve smyslu, že bych pak předstíral, že třetí díl neexistuje. Nemohl bych to dělat čistě jen pro peníze nebo proto, že to ode mě chtějí jiní lidé. Rozhodl jsem se takto proto, že to tak cítím. Během mé kariéry jako filmaře jsem nedělal rozhodnutí na základě jiných faktorů než vášně a lásky k příběhům a postavám, a tak to i zůstane. Takže ano, napíšu a zrežíruju Guardians of the Galaxy Vol. 3.“ A završil to větou: „I can’t fricking wait to get started.“

James Gunn napíše a zrežíruje i Guardians of the Galaxy 3! Do jakého období v MCU bude třetí díl zasazen?
Zdroj: Disney

Všechny dosavadní příběhy MCU vedly k jednomu bodu, a tím je pochopitelně Infinity War. Třetí část GOTG se bude odehrávat ihned po velkolepé válce a bude jakýmsi úvodem k tomu, kam se bude vesmír Marvelu ubírat následujících minimálně deset let. Závěr trilogie by měl být podle Gunna řádně ukončen, a také dodává, že je ještě mnoho dobrodružství, která musí postavy zažít, míst, kam se dostat a divákům vzkazuje, že členy oblíbené skupinky ještě neznáme tak dobře, jak si myslíme. Nuže, zřejmě má pravdu. Gunn slibuje, že se k sérii staví s integritou a respektem a my mu věříme. Na druhou část se všichni těšíme a jsme zvědaví, kam se bude příběh ubírat dál.

Domů
Sdílet
Diskuse