Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. dubna 2017 13:23
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kendrick Lamar posílá výborný videoklip na největší banger z jeho nejnovějšího alba, kterým se opět bude ucházet o cenu Grammy

HUDBA KENDRICK LAMAR
Uložit Uložené

Jeden z nejlepších interpretů rapového žánru současnosti nedávno vydal čtvrté album, kterým svou pozici jen potvrdil.

Jen před pár dny spatřil světlo světa čtvrtý počin z dílny jednoho z nejoblíbenějších interpretů planety - Kendricka Lamara. Jelikož jsme si už za ta léta zvykli, že jeho tvorbu provází velmi signifikantní zvuk a v první řadě kvalita, den releasu můžeme označit za malý rapový svátek. Album s názvem DAMN. obsahuje 14 skladeb, na kterých se objevují i tři hosté, tedy jmenovitě skupina U2, Rihanna a Zacarias. O kvalitě těchto interpretů jsme samozřejmě nikdy ani na chvilku nepochybovali, a tak považujeme tento výběr za více než vhodný, i když nás možná U2 trochu překvapilo. Nyní konečně nadešel čas doplnit k skladbám i vizuální stránku a Kendrick začíná skutečně zhurta, jelikož nám představuje videoklip na snad největší banger s názvem DNA. Na výborný krátký film se budeš chtít určitě dodívat až do konce, a tak tě už nebudeme dále zdržovat. Příjemnou zábavu. 

Domů
Sdílet
Diskuse