Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. dubna 2017 20:37
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Had se za jízdy vrhl na motorkáře, ten v poslední chvíli stihl uhnout. Stresující zážitek by s horším postřehem mohl dopadnout katastrofálně

ZAJÍMAVOSTI THAJSKO
Uložit Uložené

Odvážný had skočil po motorkáři, nakonec však padl pod kola auta.

Thajský motorkář měl nesmírné štěstí a fantastický postřeh. Díky němu totiž předešel vlastnímu neštěstí, když jeho směrem skočil had. Setkat se s hadem ve volné přírodě není v našich končinách právě nejběžnější, ale nejde ani o nejvzácnější věc na světě. I když je koncentrace hadů v Thajsku podstatně vyšší, po Zemi chodí jen málo lidí, kteří by mohli svědomitě říci, že na ně zaútočil had. Když se však po rozpáleném thajském asfaltu prohnal motorkář, rozhodl se na něj dlouho vyhřívající se had zaútočit. Odhodlaně skočil, ale motorkář stihl zvednout nohy a uhnout v tom pravém okamžiku. Vše zaznamenává kamera z jedoucího auta a my se obáváme, že had skončil právě pod jeho koly, která ukončila jeho život. Alespoň tak to tedy z videa vypadá. Jelikož jsou v Thajsku rozšířené zejména jedovaté druhy hadů a jedovatosti nasvědčuje i dravost toho na videu, rozhodně tak můžeme říci, že motorkář měl extrémní štěstí.

Domů
Sdílet
Diskuse