Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. dubna 2017 17:52
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Světové módní blogerky určují trendy, aniž by si to samy uvědomily. Rychlá módní inspirace z Instagramu

MÓDA
Uložit Uložené

Podívej se s námi na vychytávky, kterými tě chtějí inspirovat módní blogerky ze světa.

Poslední měsíc jsme ti přinesli obrovské množství inspirace. O tom, jak vypadat perfektně v přítelově oblečení, v moderních ženských kouscích, ale ukázali jsme ti i náš první výběr konkrétních produktů. A podobně, jak tomu bylo s posledním nepravidelným seriálem, tímto ti představujeme nový, ve kterém nahlédneme na nezávislou inspiraci módních blogerek z Instagramu. Půjde především o unikátní kombinace, které se nám nepodařilo dostatečně zahrnout do samostatného článku o trendech nebo jednotlivých kouscích.

Obrovské šaty

Šaty s botami jsou jedinými kousky, které dokáží poskládat kompletní outfit. Pokud to počasí nevyžaduje, není třeba žádné další bundičky nebo kabáty. Výběr šatů se pravděpodobně jeví jako nekonečný úkol, avšak když už si vybereš výrazné vzorované šaty, nic tím nezkazíš.

Vzory nikdy nevyjdou z módy

 Stejně tak ani pásky. To však neznamená, že nemohou být pestrobarevné

Ani krajky nemusí být jen bílé nebo černé

Tepláky

Kdo řekl, že bys nemohla vyrazit do města a mít na sobě tepláky? Elegantní tepláky jsou pravděpodobně samozřejmostí v kodexu slušného oblečení, avšak i ty správně zvolené sportovní kousky nabízejí nekonečně mnoho možností. A určitě v konečném outfitu působí lépe než neoriginální legíny.

Sportovně vypadající tepláky s puky

Barevné kombinace

Barevná paleta oblečení nikdy nebude limitovaná. Neexistuje žádné hloupé pravidlo, z kolika barev by měl být tvůj outfit sestaven, základem je pouze zvolit barevné kombinace ve společné souhře a celkovém souladu. Odstíny purpurové, cyklamenové a růžové například nabízejí skvělé možnosti, stejně jako kombinace zelené a modré.

 Odstíny fialové skvěle pasují k červené

Bílá hraje se všemi barvami stejně

Outfit jako z pohádky

Kotníková obuv

Boty na podpatku, které sahají až po kotníky, jsme ti doporučovali už v našem výběru nejžhavějších kousků v obuvi a rozhodně nás nepřestávají bavit. Jsou dokonalé jak k úzkým džínům, tak i ke širokým vzorovaným kalhotám či dokonce ke šatům.

Jednobarevné jsou jako stvořené ke kalhotám se vzorem

Elegantní sametové kalhoty jsou více než cool

Dokonalé jsou i k jakýmkoli šatům

Absolutní vychytávkou jsou ty se vzorem hadí kůže

Jednoduché kombinace

I ty nejjednodušší kombinace oblečení mohou zazářit s použitím méně zažitých barev a netypických kousků. Vyměň bílé tričko například za červené nebo přiléhavý top za volnější a zkus také svrchní oblečení zastrčit do kalhot s krásným páskem.

Tričko, modré džíny a kožená bunda jsou absolutní klasikou, která neomrzí

Volnější halenka může být nejvýraznějším prvkem tvého outfitu

Polobotky k šatům? Proč ne?

Zajímavosti

Speciality bývají dosti extravagantní a nemusí se zalíbit každému. V podstatě jde většinou o kousky, které běžný outfit něčím rozbijí a svým kontrastem z něj udělají něco úplné jiného, než jak by to vypadalo bez nich. Obvykle stačí pouze nějaký doplněk nebo výrazný módní výstřelek.

Motokrosové oblečení tento rok boduje

Kontrastním barevným doplňkem tvůj outfit nabírá zcela jiný rozměr

Myslíme si, že článek nabízí dostatečné množství inspirace k vyzkoušení nových věcí a zajímavých kombinací, protože móda je více než jen o zažitých konvencích. Typické ženské kousky jako boty na podpatku nebo šaty či sukně se nemusí na pohled „ztratit“ v nevýrazném outfitu. Rozbij občas kontrastem ten svůj a klidně nám v komentáři zanech svůj názor.

Domů
Sdílet
Diskuse