Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2017 9:41
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ruský stařeček vypil za pár sekund 1,5 litru vodky. Svou superschopnost předvedl kamarádovi na kameru a nyní se u něj baví celý svět

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Takový běžný den v Rusku. No jak se říká, co tě nezabije, to tě posílí.

Rusko je zemí, kde se již od nepaměti dějí nevysvětlitelné věci a nad jednáním jeho obyvatel zbytek světa často jen nechápavě kroutí hlavou. Většina z nich si života očividně až tak neváží, a tak se na denním pořádku vystavují situacím, které sice baví všechny kolem, ale ve skutečnosti by si tito lidé zasloužili permanentku k psychiatrovi. Do této skupiny dnes oficiálně řadíme i tohoto staršího pána, který si dal za cíl ukázat světu svou velmi jedinečnou superschopnost. No a tou měla být odolnost vůči velkému objemu alkoholu vypitého v krátkém čase.
 
Už na základě prvních sekund videa můžeme pozorovat, že stařec nenechal nic náhodě a už má pořádně popito, ale každý správný profesionál asi trénuje i těsně před výkonem. Jeho cílem bylo vypít 1,5 litru vodky podezřelé lokální značky, což se mu podařilo jen za něco více než minutu. Reakce na sebe pochopitelně nenechala dlouho čekat a za dalších pár vteřin byl na zemi. Nuže, pokud by Rusko organizovalo vlastní olympiádu, kromě jiných život ohrožujících disciplín by zaručeně nemohla chybět ani tato. Toto samozřejmě doma nezkoušejte.

Domů
Sdílet
Diskuse