Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. dubna 2017 17:11
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Na světě je revoluční robot, který se postará o tvé orální uspokojení. Umělou inteligenci bys hledal těžko, ale efektivita je očividná

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Orální sex bude o něco jednodušší.

V oblasti sexuálních pomůcek zřejmě výrazněji dominují ženy. Muži sice mají několik možností, jak si zpestřit svůj samostatný sexuální život, ale ty zdaleka nedosahují hranice, díky kterým se dokáží uspokojit ženy. Společnost Arlan Robotics se proto i díky crowdfundingové kampani na portálu IndieGogo rozhodla vytvořit menší revoluci a zkonstruovat robota, který bude umět dokonale nahradit skutečnou ženu při orálním sexu. Celý nápad je přitom docela jednoduchý a robot nepatří mezi nejmodernější zařízení plná různých inteligentních vymožeností.

Arlan Robotics se spíše zaměřili na funkcionalitu, a tak dostaneš robotickou soustavu, která zvládá potřebný pohyb dolů a nahoru a dokonce si ji můžeš i sám upravit, takže pokud máš momentálně chuť na brunetku nebo blondýnku, během několika sekund můžeš na robotovi vyměnit nejen hlavu, ale i samotné oblečení. Hračka dokáže být dostatečně diskrétní, pokud ji schováš pod peřinu a potom si můžeš bezstarostně užívat to, co bude následovat. V současnosti máš šanci koupit si stroj s názvem Service Droid 1.0 za 195 liber, čili něco přes 6 tisíc korun, přičemž ti ho doručí už v září tohoto roku, a pokud máš opravdu velký zájem, pak dlouho neváhej, protože cena bude postupně jen a jen stoupat.

Domů
Sdílet
Diskuse