Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2017 15:36
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Chlapík si vyzkoušel simulované porodní bolesti a okamžitě toho litoval. Zanedlouho začal pištět, křičet a po pár sekundách to musel vzdát

Uložit Uložené

Trochu porodní bolesti podcenil.

Mezi muži a ženami se často objevuje debata o tom, že ženy musí v životě vydržet mnohem více bolesti, ale jak přesvědčit chlapa o pravdivosti tohoto tvrzení? Studenti na univerzitě Lincoln Memorial University dostali nedávno příležitost vyzkoušet si propracované zařízení, díky kterému si může kdokoliv vyzkoušet sílu a intenzitu bolesti, kterou musí ženy zažívat při porodu, a Johnny Wade byl jediným studentem ochotným dobrovolně tento test podstoupit.
 
Určitě nečekal, že bolesti budou až tak intenzivní, protože zpočátku se ještě usmíval, ale když dostal první dávky do oblasti svého rozkroku a břicha, musel ho jeho kamarád dobře držet, aby náhodou nespadl na zem. Po několika sekundách začal Johnny dokonce hlasitě křičet a pištět, až to nakonec nevydržel a vykřikl slovo „pineapple“, čili v překladu ananas, a my předpokládáme, že právě toto slovo měli studenti předem dohodnuté jako výraz, po kterém je třeba zařízení vypnout. Johnny nakonec vydržel porodní bolesti jen něco více než 20 sekund, a tak je zřejmě dobře, že rodit nemusí muži, protože naše planeta by asi zanedlouho upadla do obrovské populační krize.

Domů
Sdílet
Diskuse