Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2017 18:20
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Tesla zdvojnásobí počet nabíjecích stanic po celém světě. Rozvoj infrastruktury je prioritou automobilky

TECH
Uložit Uložené

S úspěchem přichází růst.

Po lámání rekordů a nárůstu akcií progresivního amerického výrobce moderních elektromobilů přichází na řadu i oznámení skvělé zprávy, která potěší každého současného či budoucího majitele Tesly. Díky blogu automobilky totiž víme, že kují další ambiciózní plány, které se tentokrát týkají rozvoje současné energetické infrastruktury na doplňování šťávy do akumulátoru.

Tesla zdvojnásobí počet nabíjecích stanic po celém světě. Rozvoj infrastruktury je prioritou automobilky
Zdroj: www.tesla.com

„Jak se Tesla připravuje na naše první sériově vyráběné vozidlo a pokračuje v rozšiřování naší flotily Modelu S a Modelu X, děláme z nabíjení ještě větší prioritu. Je pro nás a naši misi nesmírně důležité, aby bylo nabíjení pohodlné a dostupné pro všechny majitele, současné i budoucí. V roce 2017 zdvojnásobíme nabíjecí síť Tesly, rozšíříme stávající místa, takže řidiči nebudou muset čekat na nabíjení, a také rozšíříme nabíjecí lokality mimo velké městská centra.“
 
Z dostupných informací ale víme i to, že Tesla začala rok s více než pěti tisíci nabíječkami Supercharger, což však už koncem tohoto roku zdvojnásobí. A stejné plány má po celém světě i s takzvanými Tesla Wall nabíječkami, které jsou umístěny v areálech hotelů nebo restaurací pro jejich návštěvníky s elektromobily.

Domů
Sdílet
Diskuse