Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. dubna 2017 10:33
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Nevěrnou přítelkyni našel s cizím chlapem v posteli, a tak si s nimi udělal selfie. Vše zdokumentoval a nyní se těší obrovské popularitě

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Někdy není třeba zareagovat agresivně.

Nevěra je to nejhorší, co se ti může ve vztahu stát, ale rozdílní lidé ji rozdílně zvládají. Pokud se podíváme na to, jak na svou nevěrnou přítelkyni zareagoval 23letý Dustin Holloway z Texasu, budeme muset uznat, že si zachoval chladnou hlavu a v konečném důsledku svou přítelkyni zahanbil ještě více, než kdyby je oba probudil a začal vřískat. Dustin přiznal, že měl nejprve chuť nakopat chlapíkovi ležícímu vedle jeho přítelkyně v jejich posteli zadek, ale nakonec si to rozmyslel a začal si je fotit. Dokonce si s nimi udělal i selfie a jak přiznal, svou přítelkyni se snažil něžně probudit, jenže ona byla natolik opilá, že nedokázala ani zareagovat. Utahoval si pak také z toho, že se chtěl chlápka zeptat, jakou má rád snídani a zda si má jít pospat do pokoje pro hosty. Dustinova fenomenální reakce si už od lidí na Facebooku vysloužila obrovské uznání, a tak nyní není až tak smutný, jak by mohl být v jiném případě, protože ještě nikdy nebyl populárnější.

Domů
Sdílet
Diskuse