Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. dubna 2017 12:00
Čas čtení 0:00
Marek R.

Český Kaufland terčem vtipů a útoků. U pokladny totiž obsluhovala žena s vytetovaným hákovým křížem a hajlujícím mužem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Z lásky k Česku.

Český Lidl už nemusí truchlit, nejen do jeho řetězců totiž chodí nakupovat rasisté či podobní extremisté. Kauza černocha na letáku je již minulostí, ale tentokrát se o slovo hlásí jiný obchodní řetězec, konkrétně Kaufland. Rozruch způsobila fotografie zákazníka, kterou zavěsil na oficiální facebokový profil obchodu.

Na ní vidíme pokladní s velmi vkusným nacistickým tetováním v čele s hákovým křížem, což je při sloganu „Z lásky k Česku“ celkem ironické, protože Češi mají své zkušenosti s nacistickým Německem z období druhé světové války. Jak už bývá zvykem, okamžitě se vyrojili její zastánci, pro které je daný objekt buddhistická svastika, ale jaksi tam nesedí ten hajlující muž vedle, ale tak možná to bude jen hrdý a slušný mnich. Samozřejmě, začaly vznikat i mnohé vtipné reakce a obrázky a na tento tlak konečně zareagovalo i samotné vedení. Toto jsou nejlepší z nich.

 
Domů
Sdílet
Diskuse