Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2017 12:54
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Gorillaz vystoupí poprvé v Česku! Do své evropské tour zařadili Prahu, do kalendářů si zapište 14. listopad

HUDBA
Uložit Uložené

Po vydání alba Humanz samo sebou následuje i patřičné tour a přítomnosti britského animovaného fenoménu se nevyhne ani Praha.

Po šestileté pauze vydala skupina z Essexu svoji pátou studiovku, Humanz. Věřím, že jste měli dostatek času novinku naposlouchat a, ač to není úplně na místě, porovnat ji se „starými“ Gorillaz. Štědré nadílce 20 písní (a šesti bonusových) předcházelo nemalé těšení fanoušků. Myslím, že nebudu přehánět, když Gorillaz označím za jednu z klíčových kapel počátku století – těžko byste hledali někoho, kdo by nerozpoznal alespoň jednu z nejznámějších melodií tohoto virtuálního kvarteta.

Ať už vás nejnovější album nadchlo, nebo zklamalo, jedno je jasné – Gorillaz do svého evropského turné zařadili i Česko. Přesněji Prahu a její O2 arénu. Koncert je naplánován na 14. listopadu. Vstupenky bude možno zakoupit od 5. května v síti Ticketportal.

Domů
Sdílet
Diskuse