Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2017 12:51
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Dlho očakávaná adaptácia Stephena Kinga The Dark Tower konečne prichádza s prvým trailerom

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Gunslinger vs The Man in Black.

Tak vidíte. Len nedávno sme tu horekovali, že kampaň na adaptáciu románu Stephena Kinga The Dark Tower nejako viazne, a že by to už chcelo ukážku. V štúdiu si článok vzali k srdcu a konečne nám doručili trailer. Ale vážne: už bolo na čase. The Dark Tower je veľmi očakávaným titulom, ktorý navyše nebude okupovať len strieborné plátna, ale aj televíziu. A pokiaľ bude prvý film úspešný, môžete vziať jed, že sa dočkáme aj ďalších dielov ságy. The Dark Tower má kvalitné obsadenie (Matthew McConaughey, Idris Elba, Katheryn Winnick, Jackie Earle Haley...), schopného Nikolaja Arcela na režisérskej stoličke a dejovo bohatú a silnú predlohu.

Dlho očakávaná adaptácia Stephena Kinga The Dark Tower konečne prichádza s prvým trailerom
Zdroj: Sony Pictures

Nakrúcanie však neprebiehalo práve ideálne, o čom svedčí aj trikrát zmenený dátum premiéry. Viacerí začínali byť nervózni, pretože sa zdalo, že žiadny trailer sa na obzore nečrtá. Našťastie, teraz sa karta obrátila a konečne sme sa dočkali ukážky. A vyzerá to tak, že nás čaká poriadne strhujúce dobrodružstvo.

Časti stopáže z The Dark Tower sa už stihli premietať na CinemaCone a kritici s nimi boli veľmi spokojní, hoci niektoré špeciálne efekty ešte neboli dokončené. Štúdio Sony, ktoré sa momentálne topí v dlhoch, by totiž mohutne úspešný projekt potrebovalo ako soľ. Úspešná adaptácia legendárnej Kingovej predlohy, čítajúcej osem objemných zväzkov by pre nich teda mohla byť do určitej miery slušnou náplasťou. Premiéra by mala prebehnúť 4. augusta 2017.

Domů
Sdílet
Diskuse