Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. května 2017 17:58
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Lupiči vykradli dům A$AP Rockyho a odnesli si z něj majetek v hodnotě jednoho a půl milionu dolarů

HUDBA
Uložit Uložené

A$AP Rocky v noci přišel o šperky a předměty v astronomické hodnotě.

Těsně před půlnocí dne 16. května navštívili Rockyho rezidenci tři ozbrojení muži a odcizili šperky a umělecké předměty v hodnotě jednoho a půl milionu dolarů. Lupičům po zazvonění otevřela dveře domu Rockyho rodinná příslušnice, která o ničem netušila, a ihned na ni namířili nabitou zbraní. Samotný interpret se v té době u sebe doma nenacházel. Cestu pryč si muži vytvořili vyhozením zamčeného trezoru ven, pravděpodobně přes okno.

A$AP Rocky má mimo jiné venku nejnovější skladbu Raf, na kterou se po množství uniklých útržků čekalo několik měsíců. Spolupracovali na ní s ním Quavo ze skupiny Migos, stále populárnější Lil Uzi Vert a zpěvák Frank Ocean, který si v ní zarapoval.

Raper se zatím ke vzniklé škodě nevyjádřil a doufáme, že se podaří policii vystopovat zločince, kteří jsou za tuto závažnou záležitost zodpovědní. A$AP Rocky pravděpodobně do budoucna vsadí na lepší ochranu svého pozemku a majetku.

Domů
Sdílet
Diskuse